Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Άλλοι πέντε ξαφνικοί θάνατοι σε θάλασσες και ακτές!


Άλλους πέντε νεκρούς μάζεψε από τις παραλίες της χώρας το λιμενικό σώμα αυξάνοντας την μαύρη λίστα των ξαφνικών θανάτων αμφιβόλου στις ελληνικές ακτές…

 

Συγκεκριμένα :

 

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σάμου, ότι 57χρονος αλλοδαπός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια κατάδυσης αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή ΒΑ ν. Σάμου πλησίον ακρωτηρίου Πράσου. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εντός του σκάφους του καταδυτικού κέντρου αναψυχής και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθησαν ο νόμιμος εκπρόσωπος της καταδυτικής εταιρείας καθώς και ο εκπαιδευτής καταδύσεων για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ., ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΓΙΑΛΙΣΚΑΡΙ” ν. Κέας, 69χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο ν. Κέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χτες, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΜΠΟΥΛΑ” Τραγάκι ν. Ζακύνθου, 76χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χτες, από την θαλάσσια περιοχή “ΡΕΣΤΗ” ν. Σαλαμίνας, 94χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χτες, από τη θαλάσσια περιοχή Επισκοπής Χράνων Μεσσηνίας, 86χρονος ημεδαπός. Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.


 


ΠΗΓΗ : flogasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου