Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Παπαευαγγέλου : «Όχι καφέ σε παγκάκι - Να μη μιλάτε και να μην γελάτε δυνατά»!


Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, οριοθέτησε τους νέους… τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς που θα πρέπει να ακολουθεί ο πολίτης από εδώ και μπρος.

Κυρίως, όπως είπε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας θα πρέπει να αποφεύγουμε να μιλάμε και κυρίως να γελάμε δυνατά, χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται να απαγορευθεί γενικώς το γέλιο ή μόνο μέρος αυτού.


Συγκεκριμένα, η κα Παπαευαγγέλου, αναφερόμενη στον κορωνοϊό, ζήτησε προσοχή στις καθημερινές μας συνήθειες, εφιστώντας την προσοχή σε εκείνους που μαζεύονται ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους αλλά κάποιες στιγμές βγάζουν τις μάσκες, συγχρωτίζονται, γελούν και μιλούν δυνατά.

«Άλλο να βγούμε με έναν φίλο να περπατήσουμε στην γειτονιά μας και εντελώς διαφορετικό να έχουμε τον καφέ στο χέρι, να είμαστε γύρω-γύρω από ένα παγκάκι πέντε ή δέκα άτομα μαζεμένα, να βγάζουμε την μάσκα κάθε πέντε λεπτά είτε για να πιούμε καφέ είτε για να καπνίσουμε, ενώ ταυτόχρονα μιλάμε και γελάμε δυνατά».


 




ΠΗΓΗ : pronews.gr

40 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. φοβουνται μην αποκαλυφθουν τελειως και τις μασκες τις θελουν για να μην βλεπουμε που γελανε οταν τα εκστομιζουν

      Διαγραφή
    2. Μπα...όλοι οι αγ@μητοι στην ίδια επιτροπή μαζεύτηκαν??

      Διαγραφή
  2. Μήπως να υπάρχουμε γιατί σας ενοχλούμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνουμε κούκλα μου.. δυστυχώς δεν μπορούμε να το κόψουμε το γέλιο όπως εσύ, Αγέλαστο κακομοιρο, ψεύτικο, σάπιο και απρόσωπο πράγμα, γιατί για άνθρωπο δεν σε κάνει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι αισχρη και συ και το συναφι σου!!!! ο,τι θελουμε θα κανουμε..η Δημοκρατια ζει,και δεν θ μας κλεισετε το στομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες αυτές οι μούμιες που πήραν εξουσία θα εξαφανιστούν έτσι όπως ήρθαν .. Ξεσηκωθείτε Έλληνες .. Η ζωή μας μας ανήκει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως να ζουμε σε γυιαλα σαν τα χρυσοψαρα ?Να λεμε μαλακιες αλλά οχι τοσο χοντρες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσα πήρες μωρή για να τα πεις αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν πεθάνεις εύχομαι να σου βγει η ψυχή από τον κωλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως να το βουλωσεις εσυ μωρη παλιοπατσαβουρα να ησυχασουμε!!! Αι σιχτιρ πια ολες οι μουμιες μας τα εχετε πριξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε για τον πουτσο Καβάλα. Από τον πολιτικό αρχηγό της χώρας μέχρι τον τελευταίο. Προδότες ήταν οι συγγενείς σας παππούδες πατεράδες. Πολέμησε ο κόσμος για ελευθερία και ήρθαν σήμερα τ ρεμάλια τα παιδιά τους... δηλαδή εσείς και καταστρέφετε την ανθρωπότητα... αλλα δν φταίτε εσείς ο κόσμος φταίει π φοβάται να βγει έξω και να,αντιμετώπιση τα τσουτσεκια σας τους μπατσους. Γιατί αν τους αντιμετώπιση μετά εσάς θα,σας κρεμάσουν για παράδειγματισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εδω παει γαντι το τραγουδι Μην μιλας μη γελας κινδυνευει η Ελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μωρή ΤΡΕΛΛΗ! Αιντε να πνιγείς! Γρήγορα! Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε άιντε μου στο γέρο διαολο, μας καταστρεψατε τα πάντα και τώρα θα μας απαγορευσετε και να μιλάμε ή να γελάμε. Πηγαίνετε να ψοφησετε όλοι μαζί, αληταραδες, ντροπή των μαναδων σας 🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άντε μ@ρή που θ@ μ@ς πεις εσύ τι να κνμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σιγά σιγά θα μας πεις να φοράμε την μάσκα ακόμα και όταν κοιμόμαστε τα κάνατε όλα σαν μην πω και σνχζτ ακόμα άντε μου και γ@μήσου λγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δεν ψωφας να ηρεμήσουμε ρε σουργρλο ...άντε που θα μας πεις να μη γελάμε ..μάλλον θα είσαι πολύ καιρό αγαμητη για να λες τέτοιες μαλακίες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουμε ενημέρωση για τα ΝΤΕΣΙΝΠΕΛ και τα HERTZ της ΈΝΤΑΣΗΣ; ΤΟΝΟΥΣ, ΗΜΙΤΟΝΙΑ;;; ; γιατί εγώ γελάω δυνατά... Τι γελάω δηλαδή ΚΡΆΖΩ... Τι θα κάνω "κυρία" Παπαευαγγελου μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Na prospa8isw egw na katapiesw to gelio mou kai th fonh mou gia na mh koliseis esi koronoio? PSOFA KARIOLA. Pioi nomizoun oti ine telos padon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά θα δεις τι έχεις να πάθεις αργότερα σαν συνενοχή σε αυτήν την απάτη θα πάς φυλακή, εσύ και όλα τα άλλα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pola brownie points i kopela edw, fantasou oti skeftike na to pei gia kalo, na sosei zoes mwre. kai o kosmos prepei na pei ti kali idea, mesa se oli to gamisi afto prepei na mi gelao kai na pino kafe sto pangaki giati OU FONeFSeiS . I alitheia exei antistrafei epityxos sta media o ORWELL gelaei dupla ston Ageio Petro, "tous talega, 3 biblia egrapsa ti alo,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έλεος Εχετα καταντήσει σαπιλα και αηδεια. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ....
    ΛΑΕ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ.... ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καφεδακι πλεον μονο πανω στους ταφους σας θα πινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κ@ριολα μαγδαλο,ξενερωτη π@τσουρα,πυ θα μας κοψεις και το γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κάποιος να την πηδήξει να ξελαμπικάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΗ!
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΥΛΩΝΑΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή