Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ξαφνικοί θάνατοι : 39χρονος στην παραλία Πρέβελης - 74χρονος στην περιοχή Πλατανιά Χανίων


Ένας 39χρονος στο Ρέθυμνο, κι ένας 74χρονος στα Χανιά πέθαναν ξαφνικά στις παραλίες που βρίσκονταν για μπάνιο αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την «μαύρη λίστα» των θανάτων στις ακτές της χώρας. την τελευταία του πνοή.

 

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις του λιμενικού σώματος :

 

 

– Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΠΡΕΒΕΛΗ” του Δήμου Αγίου Βασιλείου, 39χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω ανασύρθηκε με τη βοήθεια ναυαγοσώστη, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης.

 

– Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΠΛΑΤΑΝΙΑ” Χανίων, 74χρονος αλλοδαπός. Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Χανίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


 




ΠΗΓΗ : flogasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου