Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Ένιωσε αδιαθεσία και "έφυγε" ξαφνικά υπάλληλος του Δήμου Ρόδου


Θλίψη και συγκίνηση σκορπά στη Ρόδο, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του υπαλλήλου του Δήμου της Ρόδου Βασίλη Καστανάκη (Τμήμα πληροφορικής) ο οποίος κατέληξε χθες, πιθανότητα από καρδιακό πρόβλημα.

 

Ο Βασίλης Καστανάκης ήταν στέλεχος της υπηρεσίας Πληροφορικής του Δήμου της Ρόδου και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος. Ήταν πατέρας δύο κοριτσιών και χαρακτηρίζονταν ως πράος άνθρωπος, ικανότατος υπαλληλος και άριστος οικογενειάρχης.

 

Σύφμωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ρ» ο Βασίλης Καστανάκης ένοιωσε χθες μια αδιαθεσία και έφυγε από τον χώρο που βρίσκονταν για να πάει στο σπίτι του. Δυστυχώς το πρόβλημα επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

 

Ανακοίνωση αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του Βασίλη Καστανάκη, εξέδωσε σήμερα η διεύθυνση Πληροφορικής του Δήμου της Ρόδου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

 

Η Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου, βρίσκεται στη δυςάρεστη θέση να αποχαιρετάει σήμερα τον Βασίλη Καστανάκη.

 

Ο Βασίλης πρώτα από όλα υπήρξε Άνθρωπος, μοναδικός Επιστήμονας και υποδειγματικός υπάλληλος αποτελώντας πάντα στήριγμα για όλους τους συνεργάτες του.

 

Ήταν η ήρεμη δύναμη ασφάλειας της Διεύθυνσης του Δήμου μας με μοναδικές, γνώσεις, ικανότητες, φιλότιμο και πάθος για τη δουλειά, ενας άνθρωπος αξιόπιστος που ενέπνεε τους γύρω του.

 

Ποτέ δεν συμβιβάζεται ο άνθρωπος με την έννοια του θανάτου, όμως ο χαμός του ήταν τόσο απρόσμενος και ξαφνικός, τόσο πρόωρος που είναι αδύνατον να το συλλάβει ο νους μας.

 

Σε ευχαριστούμε για όλα Βασίλη. Καλό σου ταξίδι!

 




ΠΗΓΕΣ : rodiaki.gr - aegeanews.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου