Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Κύπρος : Συγκλονιστική επιστολή από μάνα της οποίας ο γιος της εμβολιάστηκε και αποδεδειγμένα έπαθε οξεία μυοκαρδίτιδα

 


Κύπρος : Μια ακόμη περίπτωση ενός οικογενειακού δράματος που προέκυψε από τα μέτρα εξαναγκασμού για τον εμβολιασμό, καταφθάνει από μια μάνα στην Κύπρο που είδε το υγιέστατο παιδί της να πέφτει θύμα των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer, το οποίο του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Τα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις προκειμένου να εμβολιάσουν μέσω πίεσης ακόμα και τους νεαρούς πληθυσμούς, αφήνουν τους νέους εκτεθειμένους στις (έστω σπάνιες) παρενέργειες. Άτομα που είχαν απειροελάχιστο κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά από Covid – 19, αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν όχι γιατί πείστηκαν πως αυτό θα τους ωφελήσει, άλλα για να μην μπουν στο περιθώριο της καθημερινότητας.

 

Οι ηγεσίες των χωρών από την μια εξαναγκάζουν με διάφορα αντικίνητρα που ποντάρουν στην καταστροφή της κοινωνικής ζωής όσων δεν εμβολιάζονται, και από την άλλη όποτε τυχαίνουν παρενέργειες, ουσιαστικά δεν αναγνωρίζουν τίποτα «μετά την απομάκρυνση» από το εμβολιαστικό κέντρο.

 

Η κυρία Ελένη Κωνσταντινίδου από την Κύπρο, μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να στείλει μια επιστολή προς τον υπουργό Υγείας της Κύπρου Μιχάλη Χατζηπαντέλα, όπου περιγράφει το πώς καταστράφηκε η υγεία του 26χρονου γιου της Ανδρέα, ο οποίος διαγνώσθηκε με οξεία μυοκαρδίτιδα μετά την δεύτερη δόση με το εμβόλιο της Pfizer. Μάλιστα το πόρισμα πως το εμβόλιο ευθύνεται για την καρδιακή πάθηση δεν είναι προϊόν μιας υπόθεσης, άλλα γνωμάτευση καρδιολόγου που πραγματοποίησε διαγνωστική εξέταση στον 26χρονο.

 

Ένας υγιέστατος αθλητής και φοιτητής με αστείρευτη όρεξη για ζωή, έφτασε στο σημείο να φοβάται για την πορεία της υγείας του, να κουράζεται εύκολα και να έχει χάσει την κοινωνική ζωή του λόγω της νόσου που του προκάλεσε το εμβόλιο. Παράλληλα οι γιατροί δεν μπορούν να εγγυηθούν πως η υγεία του θα επανέλθει πλήρως.

 

Και ποιος ήταν ο λόγος που εμβολιάστηκε ο Ανδρέας με δύο δόσεις, ενώ δεν το ήθελε όπως μαρτυρά η μητέρα του; Ο ίδιος λόγος για τον οποίο εμβολιάστηκαν οι περισσότεροι νέοι. Ο κοινωνικός αποκλεισμός που επέβαλλε το κράτος ως εκβιαστικό μοχλό πίεσης.

 

Οι νέοι έχαναν την δυνατότητα πρόσβασης στην εστίαση και τη διασκέδαση, αποκόπτονταν από τις παρέες τους, αιμορραγούσαν οικονομικά με την υποχρεωτική διενέργεια τεστ και ουσιαστικά γίνονταν πολίτες «β’ κατηγορίας».

 

Ποιος θα δικαιώσει αυτή τη μάνα και τον γιο της;

Αυτή η απάνθρωπη μεταχείριση του κράτους προς τους πολίτες, δημιούργησε τα άτυπα κοινωνικά «απαρτχάιντ» εντός των οποίων ασφυκτιούσαν όλοι, άλλα περισσότερο οι νέοι. Και το αποτέλεσμα, ο κάθε νέος να παίζει… «ρώσικη ρουλέτα» με την υγεία του, ενώ απλά θα μπορούσε απλά να τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης και να φροντίζει να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του.

 

Τα εμβόλια «πουλήθηκαν» για μήνες ως «απολύτως ασφαλή» ενώ ακόμα ήταν πειραματικά και κατείχαν επείγουσα άδεια κυκλοφορίας. Η ενημέρωση των πολιτών ως προς τις παρενέργειες ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη και στον αντίποδα, οι μέθοδοι εξαναγκασμού για τον εμβολιασμό εντάθηκαν χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο κίνδυνος στον οποίο εκτίθονταν οι πολίτες.

 

Ο 26χρονος Ανδρέας απέκτησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί προέβη σε μια ιατρική πράξη παρά την θέληση του. Κανένα κράτος, κανένας υπουργός, καμία επιτροπή εμβολιασμών, καμία φαρμακευτική δεν μπορεί να του δώσει την υγεία του πίσω.

 

Με ένα νέο κύμα κορωνοϊού να καραδοκεί από το φθινόπωρο, τα κράτη δεν μπορούν να εμμείνουν στην ίδια καταστροφική στρατηγική: το τυφλό εξαναγκασμό χωρίς επαρκή επιστημονικά στοιχεία και χωρίς σεβασμό στο αυτεξούσιο του πολίτη.

 

Τι να πει κανείς σε αυτή τη μάνα που βλέπει αβοήθητη από το κράτος, την κατεστραμμένη υγεία του παιδιού της; Που θα βρει το δίκιο της; Τι να πει και ο Ανδρέας που αναγκάστηκε να εμβολιαστεί για να μην χαθεί η κοινωνική ζωή του, και τελικά ακριβώς λόγω του εμβολίου απώλεσε τον φυσιολογικό και υγιή τρόπο ζωής του;








ΠΗΓΗ : primenews.press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου