Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Καζακστάν : Το ”Εμιράτο του Καυκάσου” πίσω από την εξέγερση – Γκρίζος Λύκος ο επικεφαλής


Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

 

Η εγκέφαλος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας Arman Dikiy συνελήφθη στο Καζακστάν

 

Ο Arman Dzhumageldiev συνελήφθη στο Καζακστάν, αναφέρει το Sputnik Καζακστάν, επικαλούμενο το κύριο αρχηγείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

 

Οι αρχές της δημοκρατίας υποψιάστηκαν ότι ο άνδρας, ο οποίος επέστρεψε στο Καζακστάν από την Τουρκία στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν επικεφαλής των πογκρόμ και των επιθέσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

 



 

Η τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση το Εμιράτο του Καυκάσου δραστηριοποιείται στα γεγονότα στο Καζακστάν και προτρέπει να γίνει η νέα Τσετσενία! To επίσημο όργανο της τρομοκρατικής οργάνωσης Εμιράτο του Καυκάσου το αναμειγνύεται ενεργά στην εξέγερση στο Καζακστάν. Ενδεικτική η ανακοίνωσή του: Η φιλομοσκοβίτικη χούντα Nazarbayev-Tokayev απελευθέρωσε εγκληματίες από τη φυλακή. Κατηγορούνται για λεηλασίες και πογκρόμ. Το ίδιο πράγμα ξεκίνησε στην Τσετσενία το 1991. Τότε ο Dzhokhar Dudaev ( αρχιτρομοκράτης) και το Τσετσενικό Κογκρέσο κατάφεραν να εξουδετερώσουν το σχέδιο του Κρεμλίνου”

 

Το Εμιράτο του Καυκάσου ισχυρίζεται ότι χτίζει ένα ισλαμιστικό κράτος στον Βόρειο Καύκασο και στη συνέχεια το επεκτείνει στην περιοχή του Βόλγα και στις ευρωπαϊκές χώρες.

 

Την ίδια ώρα ο Tokayev δηλώνει πως υπάρχουν 20 000 τρομοκράτες στο Almaty. Χθες υπήρξαν 3 αποκεφαλισμένοι αστυνομικοί.

 

 

 

ΠΗΓΗ : dimpenews.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου