Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Κορωνοϊός : Πέθανε 32χρονος (!) εμβολιασμένος στην Λάρισα - Σοκάρουν τα fake news της κυβέρνησης


Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 32χρονου, εμβολιασμένου, που νοσούσε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κατάσταση της υγείας του 32χρονου επιδεινώθηκε ραγδαία, παρόλο που ήταν εμβολιασμένος. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ δεν είναι ο μόνος στο οικογενειακό του περιβάλλον που νοσούσε καθώς ο πατέρας του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Λαμία και οι συγχωριανοί περίμεναν τα «άσχημα μαντάτα» από εκεί, ενώ ένα ακόμη ηλικιωμένο άτομο της οικογενείας του νοσηλεύεται στην Καρδίτσα.

Ο άτυχος 32χρονος είναι άγνωστο εάν έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Ο θάνατος του 32χρονου δυστυχώς επιβεβαιώνει γι' ακόμα μια φορά ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και πεθαίνουν, παρά το αφήγημα της κυβέρνησης και των «ειδικών».


Η είδηση έρχεται την ώρα που η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα νέο κύμα «τρομοκρατίας» για να πείσει τους νέους να εμβολιαστούν, καθώς είδαμε το Σάββατο την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, να υποστηρίζει ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε τρείς εικοσάχρονους με κορωνοϊό και μάλιστα είπε ότι και οι τρείς ήταν ανεμβολίαστοι.

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», έγραψε η Μ.Γκάγκα. 

Αλήθεια θα κάνει δημοσίευση στο Facebook και για τον 32χρονο εμβολιασμένο ή γι' αυτή την είδηση δεν πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος; Ή μήπως μέσα στους τρείς «ανεμβολίαστους» (όπως λέει) ήταν και ο 32χρονος από την Λάρισα. 





ΠΗΓΗ : pronews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου