Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Παραδοχή Λινού : «Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και θέτουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους» (Video)


Μιλώντας στο Blue Sky, η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, παραδέχθηκε on air πως και οι εμβολιασμένοι μπορούν με την μετάλλαξη “Δέλτα” εξίσου με τους ανεμβολίαστους να κολλήσουν.

Δεν στάθηκε μόνο εκεί, λέγοντας πως οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τους ανεμβολίαστους (μέχρι σήμερα ακούγαμε από “ειδικούς” και ΜΜΕ ότι συνέβαινε ΜΟΝΟ το αντίστροφο) καθώς μπορούν και να μεταδίδουν τον ιό.

Πάνω σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας παραδοχή έρχεται το κράτος και υποχρεώνει με εκβιαστικά διλήμματα τους ανεμβολίαστους πολίτες να κάνουν τεστ με δικά τους έξοδα.

Πρόκειται για μέτρα όμως που ισχύουν ΜΟΝΟ για τους ανεμβολίαστους.

Παρά τις απανωτές παραδοχές που έχουμε από τους ίδιους τους επιστήμονες, η κυβέρνηση αδιαφορώντας πλήρως για τη δημόσια υγεία, στο όνομα της οποίας καταλύει το ίδιο το Σύνταγμα, αφήνει εκτός υποχρέωσης διαγνωστικών ελέγχων τους εμβολιασμένους.

Εξάλλου στην αρχή της παρακάτω τοποθέτησής της, η κα Λινού παραδέχεται ότι πλέον οι ειδικοί έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία που δεν είχαν πριν έρθει η μετάλλαξη “Δέλτα”.

Σε άλλο σημείο η ίδια προτείνει τη διεξαγωγή…καθημερινού τεστ στους πυρόπληκτους :




 





ΠΗΓΗ : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου