Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Δήμος Μετεώρων : Όχι κατά πλειοψηφία στην...... Αμάλ


Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και η έλευση της μαριονέτας «Αμάλ» στην περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα στο Καστράκι.

Η αίτηση προερχόταν από την εταιρεία παραγωγής του ταξιδιού της «Αμάλ», Polyplanity, και αφορούσε στην πεζοπορία και κινηματογράφηση της εκδήλωσης «The Walk – Το ταξίδι» στο Μεσοχώρι Καστρακίου.

Η πλειοψηφία των συμβούλων είπε «όχι» στο αίτημα της εταιρείας, ενώ οι κ.κ. Αντώνης Τούλας, Βασίλης Κερασοβίτης, Νίκος Μπαντανίκας και Γιώργος Χαντιζάρας είπαν «ναι», και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαχρήστος είπε «ναι» αλλά σε άλλο χώρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tameteora.gr.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων, Θεόδωρος Αλέκος, είπε παρακολουθεί με σοβαρότητα το θέμα και ότι το πρώτο επίσημο έγγραφο ήρθε την Παρασκευή, 20 Αυγούστου. «Έχω τοποθετηθεί και για λόγους θρησκευτικούς, καθώς στη περιοχής μας είναι η μοναστική πολιτεία των Μετεώρων, είμαστε αντίθετοι με την έλευση της μουσουλμάνας κούκλας. Σοβαρότερος λόγος όμως είναι η προστασία της δημόσιας Υγείας και είμαστε αρνητικοί».


 





ΠΗΓΗ : pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου