Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Δύο ισραηλινές νεκρές από ρουκέτες της Χαμάς - Eρντογάν : ''Θα υπερασπιστώ την Παλαιστίνη''

Συνεχίζεται να χύνεται αίμα στο Ισραήλ, καθώς οι ισλαμιστές παλαιστίνιοι, σπέρνουν τον τρόμο.  

Πριν λίγο, δύο ισραηλινές σκοτώθηκαν στην πόλη Askhelon, καθώς είχαμε νέο μπαράζ ρουκετών από την οργάνωση Χαμάς. Οι γυναίκες σκοτώθηκαν, καθώς πύραυλοι χτύπησαν τα σπίτια τους. 

Σχεδόν δώδεκα κτίρια στο Ashdod και στο Ashkelon χτυπήθηκαν από ρουκέτες, σύμφωνα με την αστυνομία του Ισραήλ. Ένα από τα κτίρια ήταν ένα σχολείο.  

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαμάς χρησιμοποιεί τον πύραυλο ''Α-120'' κατά των Ισραηλινών. Ο "A-120" λέγεται ότι έχει εμβέλεια περίπου 120 χιλιομέτρων. Ο πύραυλος είναι εντυπωσιακά παρόμοιος με τον R-160. 

Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι έχει ρίξει 137 ρουκέτες στο Ashkelon μέσα σε 5 λεπτά την ίδια στιγμή. Μάλιστα, πριν λίγο είχαμε ανακοίνωση από την  Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, η οποία υπόσχεται νέα ισχυρή απάντηση στο Ισραήλ.  

Παρέμβαση Ερντογάν   
 
Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε τηλεφωνική κλήση με τον Βασιλιά της Μαλαισίας, Σουλτάνο Αμπντουλάχ Ραϊατίντ Αλ Μουσταφά Μπιλάχ Σαχ.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις και οι επιθέσεις του Ισραήλ στο Τζαμί Al-Aqsa και στους Παλαιστινίους! 

Βέβαια δεν έχουμε καμία αναφορά από την Άγκυρα για τις δολοφονίες Ισραηλινών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία και η Μαλαισία θα πρέπει να ενώσουν δυνάμεις υπέρ των Παλαιστινίων.
 
Ο Ερντογάν πραγματοποίησε συζήτηση επίσης με τον Emir Emir Al Sani του Κατάρ στο τηλέφωνο. Ο Ερντογάν τόνισε ότι Τουρκία και Κατάρ θα κινητοποιήσουν τις περιφερειακές χώρες και τη διεθνή κοινή γνώμη κατά του Ισραήλ! 


 






ΠΗΓΗ : pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου