Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, μηνύει το CDC για την οικονομική καταστροφή που έφεραν τα lockdown


Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, κατά πολλούς ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στην περίπτωση που επανέλθει στην Προεδρία ο Τραμπ, άρχισε την αντεπίθεση στο σύστημα του Μπάιντεν, του Φάουτσι και του Γκέιτς. Κάποιοι στην Αμερική και την Ελλάδα, πιστεύουν ακόμα ότι το θέμα της εκλογικής νοθείας, αλλά και η υπόθεση του Κινέζικου κορωνοϊού, των υποχρεωτικών εγκλεισμών και εμβολιασμών, αλλά και της σοβιετικοποίησης των κοινωνιών, θα περάσει έτσι, χωρίς μάχη και χωρίς αντίποινα και κόστος, για τους απατεώνες και τους δολοφόνους των λαών.

Ο DeSantis, έχει καταθέσει αγωγή κατά του Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, με στόχο να καταστήσει το CDC υπεύθυνο για την πρόκληση οικονομικής ζημίας σε επιχειρήσεις της Φλόριντα με τα δρακόντεια μέτρα αποκλεισμού.

«Αλλά μπορώ να σας πω το εξής, η πολιτεία μας προβλεπόταν ότι θα πληγεί οικονομικά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πολιτεία από τον Covid, λόγω των υπηρεσιών μας και της τουριστικής μας βάσης», δήλωσε ο DeSantis.

«Και αυτό που καταφέραμε να κάνουμε κρατώντας τη Φλόριντα ανοιχτή, σώσαμε εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τομέα των εστιατορίων, των ξενοδοχείων και της φιλοξενίας. Σώσαμε χιλιάδες επιχειρήσεις», συνέχισε.

Ο ΝτεΣάντις δήλωσε: «Ξέρετε πώς το ξέρω αυτό; Επειδή κάθε φορά που βγαίνω έξω, κάποιος έρχεται και μου λέει: “Σας ευχαριστώ που σώσατε τη δουλειά μου” ή “Σας ευχαριστώ που σώσατε την επιχείρησή μου”. Έτσι καταφέραμε τώρα με 4,7% ανεργία, που είναι σημαντικά μικρότερη από τον εθνικό μέσο όρο του 6% και πολύ μικρότερη από την ανεργία που έχουν πολιτείες με lockdown, όπως η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια. Κάνουμε μήνυση στο CDC αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια ακρόαση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο. Αλλά μπορώ να σας πω ότι θέλω να συνεχίσουν οι κρουαζιέρες. Θέλω τα κρουαζιερόπλοια να πηγαίνουν – νομίζω ότι είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία μας. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτό το θέμα», δήλωσε.

«Όταν ανακοινώσαμε την αγωγή στο Μαϊάμι, δε θα το ξεχάσω ποτέ», πρόσθεσε ο DeSantis.

«Είχαμε ένα σωρό ανθρώπους πίσω μου, κάπως έτσι, αλλά ήταν όλοι άνθρωποι που εργάζονταν στον κλάδο και όχι μόνο για τις εταιρείες κρουαζιέρας. Έχετε όλες αυτές τις μικρότερες επιχειρήσεις που υποστηρίζουν αυτή τη βιομηχανία, και μια από τις κυρίες ανέβηκε εκεί πάνω και είπε»: “Ξέρετε, μας είπαν δύο εβδομάδες. Ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά ήμασταν εκεί. Θέλαμε να κάνουμε το χρέος μας. Εδώ είμαστε ένα χρόνο αργότερα”. Και λέει: “Ξέρετε, υπήρξε μεγάλη αύξηση στην κοινότητά μας εξαιτίας του Covid. Είχαμε πολλούς θανάτους, αλλά δεν ήταν θάνατοι από το Covid. Είναι θάνατοι από την απελπισία”, δήλωσε.


 




ΠΗΓΗ : theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου