Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ουρουγουάη : Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Robert Lima πέθανε λίγες ώρες μετά το εμβόλιο


Τώρα πέφτουν οι ποδοσφαιριστές σαν μύγες και στις αλάνες.. O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ουρουγουάης ο Robert Lima πέθανε στις 18 Ιουνίου από ανακοπή καρδιάς ενώ έπαιζε ένα φιλικό ματς με φίλους μια μέρα πριν τα γενέθλιά του σε γειτονιά του Μοντεβιδέο. Είχε μοιράσει μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του με τη β΄ δόση εμβολίου κατά covid19 στο instagram.Λίγες ώρες αργότερα πέθανε και η τ. σύζυγός του Veronica Sánchez μητέρα και των 2 παιδιών του που αντιμετώπιζε νεφρικά κι ηπατικά προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευθεί αλλά ως τώρα δεν στάθηκε ικανό να διασταυρωθεί αν και αυτή είχε εμβολιαστεί.


Ο Ρόμπερτ Λίμα υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους. Ένας από τους παρόντες προσπάθησε να τον επαναφέρει για αρκετά λεπτά, αλλά χωρίς επιτυχία, σύμφωνα με τα μέσα της Ουρουγουάης.

Ο πρώην αμυντικός έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 1993 κι ως το 1997 κέρδισε πέντε πρωταθλήματα της Ουρουγουάης με την ομάδα Peñarol. Αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα των Chacarita και Sporting Cristal.







ΠΗΓΗ : dimpenews.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου